DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Neculai Onțanu susținut la Primăria Sectorului 2 și de Alianța Națională a Agricultorilor și de Forța Pensionarilor

ADER
Neculai Ontanu

Astăzi a fost semnat Protocolul de susținere a candidaturii domnului Neculai Onțanu la funcția de Primar al Sectorului 2 și a listei de consilieri din partea Alianței electorale ADER - PPU (social-liberal) de către partidele Alianța Națională a Agricultorilor și Forța Pensionarilor.

La festivitatea de semnare a Protocolului au participat: 1. Dl. Daniel Ionașcu, Președintele PPU (social-liberal) 2. Dl. Neculai Onțanu, candidatul Alianței ADER - PPU (social-liberal) 3. Dl. Florin Simion, Președintele Partidului Alianța Națională a Agricultorilor. 4. Dl. Florea Mitroi, Președintele Partidului Forța Pensionarilor.

În discursul său, Neculai Ontanu a declarat că va prelua Sectorul 2 după 4 ani în care actuala conducere nu a făcut nimic, doar a distrus toate proiectele care au fost realizate pentru toți locuitorii Sectorului 2. A mai declarat că va reface toate proiectele ce au făcut viața locuitorilor mai bună și va dezvolta noile proiecte pe care le-a cuprins în programul de guvernare pentru Sectorul 2 pe perioada 2020 - 2024.

Candidatul la Primăria sectorului 2, Neculai Ontanu a arătat că astăzi, în România, problema dominantă este teama elevilor și a părinților dar și a cadrelor didactice față de surprizele neplăcute pe care le poate aduce începerea anului școlar, determinate de efectele pandemiei cu coronavirus. Este stare de profundă teamă și spaimă. Spaima tuturor este că autoritățile nu au făcut nimic pentru pregătirea deschiderii anului școlar. Neculai Onțanu a transmis Guvernului și Primului Ministru, domnul Ludovic Orban, solicitarea imperativă a profesorilor și părinților ca autoritățile să își facă datoria pentru a nu pune în pericol viața si sănătatea elevilor, a cadrelor didactice și a părinților. Prezenți la întâlnire, președinții partidului Alianța Națională a Agricultorilor, domnul Florin Simion și a Partidului Forța Pensionarilor domnul avocat Florea Mitroi au arătat că sprijină total pe Neculai Onțanu și lista sa de consilieri ai Alianței. Domnul Daniel Ionașcu, Președintele Partidului Puterii Umaniste- (social-liberal) a arătat determinarea partidului domniei sale față de Alianța electorală. Domnia sa a mai arătat că cei care nu au făcut nimic în cei 4 ani, nu merită să primească din nou încrederea oamenilor. A mai arătat, totodată, că țara are nevoie de specialiști și oameni patrioți. Domnul Daniel Ionașcu dorește să se implice personal, din punct de vedere juridic, alături de conducerea Primăriei Sectorului 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.