Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nedelcu surprinde, după eșecul cu Lugano: 'Îmi doresc un adversar cât mai puternic în 16-imi, să ne batem cu el, să vedem la ce nivel suntem'

www.digisport.ro
FCSB Denis Man, Gnohere, Benzar

Mijlocaşul Dragoş Nedelcu a declarat, joi seară, că îşi doreşte ca FCSB să întâlnească un adversar cât mai puternic în 16-imile Ligii Europa, pentru a vedea la ce nivel se află.

"Am început grupa bine, cu trei victorii la rând, dar spre final evoluţia a început să scadă, sperăm să ne revenim, să facem o pregătire de iarnă foarte bună şi să trecem în etapa următoare. Indiferent de adversar, vom da totul pe teren. Îmi doresc un adversar cât mai puternic, să ne batem cu el, să vedem la ce nivel suntem. În ultimele meciuri am arătat foarte rău şi trebuie să vedem unde suntem", a spus Nedelcu, conform News.ro.

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziţie terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva. Plzen şi FCSB sunt calificate în 16-imile competiţiei.

Pe Arena Naţională, au marcat Gnohere '60 pentru FCSB, Daprela '4 şi Vecsei '32 pentru Lugano.

În cealaltă partidă din grupa G, Viktoria Plzen s-a impus cu scorul de 2-0. în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva. Au marcat Hejda '29 şi Horava '83.

Viktoria Plzen a încheiat grupa pe primul loc, cu 12 puncte. FCSB a terminat pe poziţia a doua, cu 10 puncte, Lugano pe locul trei, cu 9 puncte, şi Hapoel Beer Sheva pe 4, cu 4  puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.