Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofertă liberală: 'Cedăm un minister dacă primim două în schimb'

psd pnl rotativa

Vicepreședintele PNL Adrian Cozma, lider al filialei județene Satu Mare, a declarat marţi despre negocierile cu PSD pentru formarea noului Guvern că pentru orice cedare a unui minister, liberalii trebuie să primească dublu înapoi.

„Prima opţiune pentru PNL este păstrarea protocolului semnat anul trecut şi rămânerea în cadrul acestui protocol, aceasta este opţiunea cea mai dorită, să luăm Transporturile, Finanţele şi SGG, şi să cedăm Justiţia şi Fondurile Europene. PSD ne încălzeşte, ne pregăteşte de o vreme să ne spună cât de performant e domnul Grindeanu la Transporturi. O fi, nu e vorba de asta, important este că PNL-ului îi revine acest portofoliu şi aceasta a fost înţelegerea”, a arătat Cozma, citat de news.ro.

„Noi suntem în acest cadru în care PNL trebuie să îi revină aceste ministere. Orice cedare a unui minister, trebuie să primim dublu înapoi. Dacă cedăm un minister, va trebui să luăm două în schimb, deci este foarte simplu. Este o chestiune politică care se închide foarte repede”, a spus Adrian Cozma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.