Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri Marcel Ciolacu - Viorica Dăncilă: întâlnire de gradul zero înainte de ședința 'reformatorilor' / SURSE

Facebook
ciolacu dancila

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, unul din principalii concurenți la șefia PSD după pierderea alegerilor prezidențiale de Viorica Dăncilă, are la ora transmiterii acestei știri o discuție cu Viorica Dăncilă, spun surse din PSD.

Marcel Ciolacu se numără printre liderii PSD care susțin ideea schimbării Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului. Dăncilă consideră că a făcut tot ce a ținut de ea ca partidul să câștige alegerile prezidențiale și nu vrea să fie scoasă țap ispășitor pentru situația partidului. Liderul PSD spune că a preluat partidul la un scor sub 20% după condamnarea lui Liviu Dragnea și în jumătate de an a obținut peste 30% cu toate marile partide aliate împotriva PSD.

Ciolacu încearcă să o convingă pe Dăncilă să găsească împreună o soluție lină de schimbare a conducerii partidului, fără lupte interne.

Întâlnirea Ciolacu - Dăncilă are loc înainte de o amplă întâlnire informală, în Parlament, între o parte din liderii PSD. La ședința din această seară se vor discuta variantele de urmat pentru PSD după cel mai mic scor la prezidențiale din istoria partidului, în contextul în care anul viitor sunt alegeri locale și parlamentare și se joacă puterea politică până în 2024.

Ciolacu a chemat în aceasta seară, în biroul său din Parlament, toți liderii județeni PSD care vor să participe la 'reforma' formațiunii.

O ședință oficială CEX în care se vor lua deciziile după turul II va avea loc abia marți, de la 18.30.

Vezi si: Niculae Bădălău anunță MĂCEL în PSD: Nu mai putem funcționa așa! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.