Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negoiță, dezamăgit de situația stadionului Dinamo: 'Este ca și cum am sta cu chirie toată viața'

www.sport.ro
Ionuț Negoiță

Situația stadionului Dinamo este în continuare incertă. Arena trebuie modernizată pentru EURO 2020, alături de stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, dar neînțelegerile dintre CS Dinamo și Nicolae Badea împiedică începerea lucrărilor.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit în această dimineață despre situația arenei din Ștefan cel Mare și a cerut din nou să se rezolve cât mai repede problema.

Citește și: FCSB a transferat un fundaș central de 1,93 m

"Nu putem vorbi despre viitorul lui Dinamo fără un stadion nou. Este ca și cum am sta cu chirie toată viața. Sau într-o casă foarte veche, care se dărâmă pe noi. Nu se poate.

Se lucrează la rezvolvarea problemei și sper să se întâmple până la urmă. Nici nu vreau să mă gândesc la varianta în care stadionul nu se renovează", a declarat Negoiță la TV Sport ro.

Negoiță, care a plecat în această dimineață împreună cu antrenorul Cosmin Contra să vadă amicalul FC Brugge - Athletic Bilbao, a vorbit și despre meciul cu spaniolii:

"Vom juca până la capăt în meciul cu Bilbao. Avem șansa noastră. Sunt încrezător în șansele noastre. Cred că avem suficientă valoare. Sper la un 0-0 pe teren propriu și 1-1 la retur".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.