Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negoiță respinge suspiciunile ANI: 'O fumigenă, nu are nicio fărâmă de adevăr'

Inquam Photos / George Calin
Robert Negoita cex psd

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat joi, la Digi24, că acuzațiile pe care i le aduce ANI sunt „fumigene” și a dat asigurări că nu le-a încredințat contracte publice membrilor familiei sale.

„Daca exista vreo suspiciune, foarte bine, sa se verifice. Eu va asigur ca nu exista nimic, absolut nimic de genul acesta. Este o fumigena ca Negoita da contracte familiei. Este aberant, nu are nicio farama de adevar”, a spus edilul.

Întrebat și despre acuzația de fals în declarații, el a răspuns râzând: „Cum să le declar (contractele) daca nu am facut? Sa declar ceva ce nu am facut?”.

„Ce mi se pare foarte trist este ca acum cineva zice ca este o suspiciune si 'Uite ce a facut Negoita', iar la finalul anchetei nu va mai scrie nimeni  cand se va demonstra ca nu a fost nimic. Zece ani de zile am fost cercetat ca sunt cel mai mare evazionist al tarii, au curs tone de cerneala, iar cand s-a clasat nu a mai scris nimeni nimic”, a adăugat Negoiță.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Direcția Națională Anticorupție și îl acuză de fapte de corupție pe Robert Negoiță.

Conform ANI, în perioada exercitării de către Negoiță a mandatelor 2016 – 2020 și 2020 – 2024, societăți la care Primăria Sector 3 este autoritate tutelară au încheiat contracte cu societăți comerciale în cadrul cărora membrii familiei primarului dețin diferite funcții și calități.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.