Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Robert Negoiță și-a făcut partid anti-show cu Mihai Sturzu: 1% politică, 99% muncă / Alianță cu Pro Romania, variantă de lucru

Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiță, și-a lansat joi, într-o conferință de presă, un partid politic propriu, după plecarea din PSD.

Partidul se numește „București 2020” și sloganul este „Politica altfel”. „1% politica, 99% muncă”, este un dicton al noii formațiuni. Negoiță nu a exclus ca partidul să aibă candidați în toate sectoarele bucureștene, inclusiv la Primăria Capitalei. El a precizat că are o relație „normală” cu Gabriela Firea.

Edilul a spus că partidul nu va promova „show ieftin” în politică și administrație.

Mihai Sturzu a participat la conferința de lansare și a fost prezentat de Negoiță ca fiind membru de partid. Sturzu a fost lider TSD și ulterior liderul Pro România Brașov.

Întrebat dacă ar putea fi susținut de Pro România pentru un nou mandat în Sectorul 3 și dacă s-ar putea încheia o alianță la nivel bucureștean între Pro România și Partidul București 2020, Negoiță nu a respins niciuna din cele două variante. „Sunt multe posibilități, avem discuții”, a indicat el.

„Pentru toți cei care au urmărit în ultimii ani declarațiile mele publice, anunțul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regasesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formațiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu. De asemenea, în ciuda interesului manifestat de aproape toate formațiunile politice din acest moment, am considerat că este momentul acum să propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică…Adică un partid local, cu ambiții exclusiv locale, aproape de nevoile orașului, pornit de la zero, ca o mașină nouă ce-i așteaptă pe toți să-și ia inima în dinți și să se urce la volan pentru a putea schimba în bine orașul în care trăiesc”, a zis Negoiță.
El a preluat funcția de președinte al noii formațiuni Partidul BUCUREȘTI 2020 și a mai declarat că obiectivul imediat al acestui partid este acela de a avea candidați pe plan local, la nivelul întregului București:.

PARTIDUL BUCUREŞTI 2020, denumirea prescurtată PB2020, este cel mai nou partid înregistrat la Tribunalul București, în baza sentinţei civile nr.17/DEC/P, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, în dosarul nr.1720/3/2020, în şedinţa publică din data de 09.06.2020, definitivă prin neapelare, conform referatului întocmit de compartimentul Registratură al Secţiei a IV-a Civilă a Tribunalului Bucureşti din data de 09.07.2020.

Citește și: Ce REGULI sunt în noua STARE DE ALERTĂ care începe vineri, pentru încă 30 de zile .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.