Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neil Young va lansa pe 19 iunie 'Homegrown', un album înregistrat în urmă cu patru decenii

news.com.au
neil young daryl hannah

Cântăreţul canadian Neil Young a anunţat că pe 19 iunie va lansa "albumul său pierdut" "Homegrown", care a fost înregistrat în urmă cu aproape 46 de ani şi care până acum nu fusese publicat, relatează EFE potrivit Agerpres.

Compania discografică Warner Music a reamintit marţi după acest anunţ că Neil Young urma să lanseze albumul la doi ani după "Harvest" (1972), dar l-a păstrat în arhiva sa în urma impactului emoţional suferit după o despărţire din dragoste.

"Este un album plin de dragoste şi explorări. O înregistrare care a stat ascunsă timp de patru decenii. Mult prea personal şi revelator pentru a fi expus în acele vremuri", a spus autorul piesei "Rockin' In The Free World".

Albumul a fost înregistrat între 1974 şi 1975, iar banda originală a fost restaurată de John Hanlon şi masterizată de Chris Bellman.

Neil Young, care a definit această producţie drept o punte între "Harvest" şi "Comes A Time" (1978), a beneficiat pentru acest album de colaborarea lui Levon Helm, Karl T Himmel, Emmylou Harris şi Robbie Robertson.

Primele ştiri legate de acest album au apărut în luna decembrie, când muzicianul a postat pe site-ul său o listă cu 29 de materiale care fac parte din arhiva sa digitală şi a citat "Homegrown" ca o producţie "cu un sunet excelent de vinil, cum ar fi trebuit să fie".

Alte materiale care figurează pe listă sunt înregistrări ale unor concerte şi albumele "Chrome Dreams", din 1977; "Homefires", din 1974, şi "Island in the Sun", editat în 1982 şi care cuprinde piese memorabile, precum "Soul of a Woman" şi "Like an Inca".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.