Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neînțelegeri între comuniști și partidul ȘOR! Vladimir Voronin își retrage 'oamenii' de la proteste: Agenda examinată acolo nu corespundea cu scopurile noastre

stiripesurse.ro
Vladimir Voronin

Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, anunță că formațiunea sa nu mai participă la protestele organizate de Partidul „ȘOR”. Deși Voronin nu exclude că aceste proteste ar avea motive reale legate de majorarea facturilor pentru consumul de energie, liderul PCRM declară că agenda lui Șor nu corespunde cu scopul comuniștilor, conform deschide.md.

În cadrul emisiunii „Săptămâna nouă cu Anatolie Golea” de la TV8, liderul PCRM a fost întrebat ce relații ar avea cu Partidul „ȘOR”, la care fostul președinte a spus că „nu există astfel de relații”.

Mai mult ca atât, Voronin a spus că a interzis unor deputați comuniști, precum Constantin Starîș, Diana Caraman și Nicolai Russol să participe la protestele lui Șor.

„Le-am interzis, agenda examinată acolo nu corespundea cu scopurile și sarcinile noastre”, a precizat liderul PCRM.

Amintim că Partidul „ȘOR”, condus de oligarhul fugar Ilan Șor, acuzat în dosarul „Furtul miliardului”, organizează în mod insistent proteste în centrul capitalei, cerând demisia actualei guvernări și invocând facturi mari la consumul de energie.

De precizat că politicianul fugar Ilan Șor, alături de oligarhul Vlad Plahotniuc, a fost inclus de SUA și Marea Britanie pe lista sancțiunilor. Sancțiuni pentru persoanele implicate în acțiuni de destabilizare a R.Moldova vor fi aplicate și de UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.