Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru, informații de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a managerului DUS de URGENȚĂ cu elicopterul la Matei Balș

Guvernul Romaniei
Nelu Tataru

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că, în prezent, starea acestuia este "mai bună.

"Este o stare stabilă. După o izolare la domiciliu mai multe zile, a prezentat fenomene neurocerebrale cu modificări de edem cerebral ceea ce a necesitat terapie de specialitate. În acest moment, starea este mai bună", a precizat ministrul Sănătăţii.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Grecia EXTINDE restricțiile de călătorie: România e PE LISTĂ

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, Ana Rinder, a fost transferată, marţi, cu un elicopter SMURD la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş" din Bucureşti, cu suspiciunea că ar fi contactat virusul SARS-CoV-2, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Vlada.

Potrivit lui Vlada, Rinder se afla în izolare la domiciliu, după ce fiul acesteia ar fi avut contact cu o altă persoană diagnosticată cu noul coronavirus. Marţi dimineaţă, managerul SJU s-a simţit rău, prezentând simptomele specifice COVID-19, iar fiul său a sunat la 112.

Ulterior, medicii de la SJU Vaslui au cerut transferul la Institutul "Matei Balş".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.