Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEPLATA salariilor medicilor vacciniști BLOCHEAZĂ imunizare: centru de vaccinare, ÎNCHIS din lipsă de personal

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vaccin seringa

Centrul de vaccinare din Vălenii de Munte, județul Prahova, va fi închis din cauza lipsei de personal, iar peste 1.700 de persoane vor fi redirecționate către alte centre din județ.

„Autoritățile locale au făcut toate demersurile premergătoare deschiderii unui nou centru de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în Vălenii de Munte, dar din cauza lipsei personalului medical, acest punct de vaccinare nu poate fi operaționalizat”, a anunțat miercuri Prefectura Prahova.

Citește și: VIDEO Consiliera USR care a DESCINS cu jandarmii la un flagrant FALS a PLÂNS în Live: care ar fi fost MOTIVUL ASCUNS al flagrantului

 

Pentru deschiderea centrului este nevoie de medici specialiști care să asigure coordonarea și monitorizarea activității de imunizare.

„După închiderea centrului de vaccinare din Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte, 1717 persoane urmează a fi redirecționate către alte cente de profil din Prahova”, au mai transmis reprezentanții Prefecturii.

Aceștia fac un nou apel către medici pentru a se alătura acestei campanii de vaccinare, având posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare care pot ajunge până la 15.000 lei/lunar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.