Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepotul profesoarei din Braşov găsită strangulată pe Transfăgărăşan, reţinut

jurnaldevrancea.ro
catuse

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au decis reţinerea nepotului profesoarei de sport din Braşov, găsită moartă pe DN 7 – Transfăgărăşan, existând indicii că acesta ar fi omorât-o pe femeie, cu atât mai mult cu cât acesta ar fi ameninţat-o de mai multe ori că o va ucide.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, există indicii care duc la bănuiala că omorul a fost săvârşit de nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanţa procurorului, s-a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de nepotul femeii pentru săvârşirea infracţiunii de omor, transmite MEDIAFAX.

"Raportat la probele administrate, s-a apreciat că sunt indicii temeinice care duc la bănuiala rezonabilă că fapta a fost săvârşită de B.M.E., nepotul victimei, motiv pentru care, prin ordonanţa procurorului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu din data 19 mai, s-a dispus reţinerea suspectului B.M.E. , pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 19.05.2016", se arată în comunicatul procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.