Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nereguli majore la Poliția Locală Ploiești - Primarul sesizează Comisia de disciplină privind comportamentul directorului adjunct al unității

politia locala

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a sesizat Comisia de disciplină cu privire la comportamentul directorului general adjunct din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti, a anunţat Primăria Ploieşti, potrivit news.ro.

Surse din instituţie au precizat că edilul a decis să sesizeze comisia de disciplină cu privire la presupuse abateri legate de numiri în funcţii sau detaşări în cadrul Poliţiei Locale.

"Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a înregistrat, astăzi, o sesizare adresată Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici, constituită la nivelul Municipiului Ploieşti, împotriva domnului Vaida Adrian, director general adjunct, funcţionar public ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti”, a transmis, vineri, Primăria Ploieşti, printr-un comunicat de presă.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

Conform sursei menţionate, primarul din Ploieşti a decis să facă acest demers după ce a constatat mai multe abateri în activitatea Poliţiei Locale.

"Constatând o serie de abateri în activitatea Poliţiei Locale Ploieşti, în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările şi modificările ulterioare, am fost nevoit să sesizez Comisia de disciplină a funcţionarilor publici, din cadrul administraţiei publice locale, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfăşurarea activităţilor Poliţiei Locale Ploieşti”, a declarat, primarul Andrei Liviu Volosevici, citat în comunicat.

Surse din instituţie au declarat pentru News.ro că presupusele abateri la care face referire sesizarea cu privire la activitatea directorului general adjunct al Poliţiei Locale sunt legate de decizii luate în legătură cu detaşări de pe un post pe altul sau cu numiri în diverse funcţii la nivelul instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.