Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a ales-o pe Elizabeth Debicki pentru rolul Prinţesei Diana în producţia de succes The Crown

netflix

Netflix a anunţat că Elizabeth Debicki va interpreta rolul Prinţesei de Wales în producţia de succes The Crown. Actrtița a mai jucat în „The Great Gatsby”, „Widows” sau „Guardians of the Galaxy”, anunță MEDIAFAX.

Netflix a anunţat că Elizabeth Debicki va interpreta rolul Prinţesei de Wales în ultimele două sezoane ale serialului „The Crown”.

Pe pagina oficială a serialului, tânăra actriță a vorbit despre acest rol la care nici nu visa: „Spiritul Prinţesei Diana, cuvintele şi acţiunile ei trăiesc în inimile multor oameni. Este cu adevărat un privilegiu şi o onoare să mă alătur acestei capodopere cinematografice care mi-a creat dependenţă încă din prima zi”.

Citește și: SONDAJ Sociopol la București. Gabriela Firea conduce autoritar în preferințele populației. Traian Băsescu vine puternic. Nicușor Dan pe tobogan

Actriţa de doar 29 de ani va fi printre puţinii actori non-britanici ai serialului.

Începând cu penultimul sezon, rolul Prinţului Philip va fi interpretat de Jonathan Pryce, Leslie Manville va fi Prinţesa Margaret, iar Imelda Staunton a fost aleasă pentru rolul Reginei Elizabeth.

Netflix a anunţat iniţial că drama monarhiei britanice se va încheia cu sezonul 5 al serialului, însă de curând a anunţat că va urma şi sezonul 6. Astfel, rolul Prinţesei Diana va fi prezent în ambele sezoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.