Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a cumpărat drepturile pentru a produce o continuare a filmului 'Knives Out'

netflix.com
Netflix

Netflix a cumpărat drepturile pentru a produce o continuare a filmului ''Knives Out'', ce va marca revenirea lui Daniel Craig în rolul detectivului Benoit Blanc, relatează contactmusic.com, informează Agerpres.

Inspirat de Agatha Christie, filmul "Knives Out" lansat în 2019, cu Daniel Craig, Chris Evans şi Ana De Armas, prezintă asasinarea unui celebru autor de romane poliţiste, în seara în care împlineşte 85 de ani, şi ancheta care urmează acestei crime.

O continuare a filmului care s-a bucurat de succes a fost confirmată după ce Netflix, gigantul american din industria de streaming video pe bază de abonament, a încheiat un acord pentru producţia celui de-al doilea, dar şi a celui de-al treilea lungmetraj din franciză.

Rian Johnson, care a regizat primul film, se preconizează că va reveni în această postură în cadrul următoarelor două producţii, la fel şi vedeta principală, Daniel Craig, care a jucat rolul detectivului Benoit Blanc.

O sursă a declarat pentru The Wrap că valoarea tranzacţiei ar fi de 400 de milioane de dolari, însă potrivit unei alte surse această cifră nu ar fi exactă.

Rian Johnson a declarat recent că o continuare a filmului de succes nu va fi o continuare directă a acestuia, iar personajul interpretat de Daniel Craig se va ocupa de desluşirea unui nou mister.

''Nici măcar nu mă gândesc la asta ca la o continuare'', a spus regizorul adăugând că intenţia este de a continua ''în acelaşi mod în care Agatha Christie a scris o grămadă de romane cu Poirot'', făcând referire la celebrul detectiv Hercule Poirot, protagonistul din numeroase cărţi ale autoarei britanice.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

''Adică, să facem asta cu Blanc şi să continuăm să realizăm mai multe mistere. Cu o distribuţie complet nouă, o locaţie complet nouă, un mister complet nou. Este doar un alt mister Benoit Blanc'', a declarat regizorul american adăugând că ''se pare că va fi foarte distractiv".

Actorul Noah Segan a dat de înţeles recent, vorbind despre o continuare a filmului ''Knives Out'', că ar putea reveni în al doilea film, în rolul poliţistului Trooper Wagner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.