Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix încearcă să obțină viza pentru SUA pentru a putea să îl aducă pe unul dintre actorii mexicani din 'Roma' la gala Oscar

www.playtech.ro
viză SUA, America

Compania Netflix încearcă să obţină viza pentru Statele Unite pe numele Jorge Antonio Guerrero, actorul mexican ce interpretează rolul Fermín în „Roma” al lui Alfonso Cuarón, astfel încât el să poată participa la gala premiilor Oscar, scrie news.ro.

Guerrero a aplicat pentru viză de trei ori şi a fost refuzat de fiecare dată. Iniţial, i-a fost respinsă viza turistică. Următoarele două dăţi a fost refuzat în ciuda faptului că avea susţinerea Netflix şi a cineaştilor.

Într-un articol publicat în Quien, Guerrero a povestit că nu a putut participa nici la gala Globurilor de Aur, nici la vreo proiecţie specială a filmului, unul dintre favoritele sezonului Oscar. El a explicat că avea o invitaţie scrisă de producători, dar nu l-a ajutat.

„Am adus o scrisoare pe care nu au vrut să o citească. La a doua încercare, au spus că mă duc să muncesc şi le-am spus că nu, că mă duc ca invitat. Ultima încercare a fost puţin memorabilă, pentru că părea că femeia care mă intervieva era furioasă”.

Departamentul de Stat a transmis că nu poate comenta problema din cauza blocării activităţii guvernului.

Citește și: Christopher Meloni şi Elizabeth Reaser vor juca în cel de-al treilea sezon al serialului 'The Handmaid’s Tale'

Guerrero, cunoscut din câteva seriale, a mai spus pentru ziarul El Universal că nu se simte jignit de faptul că nu a primit viza. „Nu m-am simţit nicio clipă jignit, furios sau victimă. Nimeni nu mi-a făcut nimic, asta e clar. Câţi oameni păţesc asta? Câţi oameni trebuie să îşi rişte viaţa pentru a ajunge în Statele Unite, şi nu pentru că au fost invitaţi pe covorul roşu, ci pentru a munci?”.

„Roma” a primit 10 nominalizări la premiile Oscar, inclusiv la categoriile „cel mai bun film”, „cea mai bună regie” şi „cea mai bună actriţă în rol principal” (Yalitza Aparicio).

Ceremonia va avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.