Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix intenționează să împrumute circa 1 miliard de dolari, la o zi după ce compania de streaming și-a dublat estimări privind numărul noilor clienți

netflix

Netflix a anunțat, miercuri, că intenționează să împrumute circa 1 miliard de dolari, la o zi după ce compania de streaming și-a dublat estimări privind numărul noilor clienți, anunță Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Compania intenționează să finanțeze producții originale, să cumpere conținut și pentru alte posibile achiziții, într-un moment în care studiourile majore din SUA opresc producția și întârzie lansările de filme, din cauza blocajelor cauzate de coronavirus.

Citește și: Lovitură pentru Orban! E chemat să dea raportul în fața Senatului

Cele mai multe programe pentru 2020 și o mare parte din cele pentru 2021 au fost deja filmate și se află în post-producție, a declarat, marți, directorul de conținut Ted Sarandos, adăugând că compania lucra la peste 200 de astfel de proiecte.

Piața a devenit mai competitivă odată cu debutul Disney + al lui Walt Disney Co și cu alți noi rivali. Acest lucru a determoinat Netflix să-și extindă agresiv conținutul și să caute creșteri peste hotare.

Citește și: Se impune în România! După 15 mai, toată lumea va trebui să facă asta

Compania, care are o datorii de aproximativ 15 miliarde de dolari, a strâns ultima dată 2 miliarde de dolari în octombrie 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.