Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix introduce un cost suplimentar dacă împarți contul cu persoane care locuiesc la altă adresă

netflix

Platforma de 'streaming' Netflix va percepe un cost suplimentar acelor utilizatori care îşi împart contul cu alte persoane, rude sau prieteni, care locuiesc la altă adresă, a informat miercuri compania printr-un comunicat postat pe site -ul său, relatează EFE.

Prin această măsură, Netflix încearcă să frâneze conturile acelor persoane care nu plătesc abonament şi care locuiesc la alt domiciliu decât cel la care figurează titularul care plăteşte factura.

În cazul în care platforma detectează că se încearcă accesarea contului dintr-un loc în afara adresei respective, utilizatorul va trebui să introducă un cod de verificare pentru a valida parola.

Astfel, membrii standard sau 'premium' vor putea împărtăşi în continuare informaţii, lista titlurilor salvate sau recomandări de pe contul lor, în schimbul unei subscripţii adiţionale.

Deocamdată, această politică se va aplica sub formă de test în Chile şi Costa Rica - la un cost adiţional de aproximativ 3 dolari - şi în Costa Rica, unde costul va fi de 2,10 de dolari per utilizator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.