Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix va adapta The Witcher sub formă de film de animaţie

Netflix va adapta "The Witcher" sub formă de film de animaţie, după ce a fost serial cu Henry Cavill şi joc video. Lauren Hissrich, creatoarea serialului produs de Netflix a confirmat informaţia, miercuri, pe contul ei de Twitter, potrivit news.ro.

"Este o zi mare pentru universul Witcher. Păstrez secretul de mai mult de un an", a scris ea, redistribuind un mesaj de pe un cont Netflix.

Citește și: Alina Gorghiu, strigăt de revoltă: În ce țară trăim! PSD a făcut un joc meschin!

"Zvonurile sunt adevărate, o nouă poveste cu Witcher este în lucru! Filmul de animaţie "The Witcher: Nightmare of the Wolf" (...). La conducere va fi producătorul executiv Lauren Hissrich, scenarist - Beau DeMayo, alături de studioul Mir căruia îi datorăm "Legend of Korra", potrivit Netflix.

Serialul fantasy, adaptat după opera literară a scriitorului polonez Andrzej Sapkowski, este difuzat de Netflix din 20 decembrie. Este povestea a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a Continentului, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii şi monştrii se luptă pentru a supravieţui şi evolua şi acolo unde binele să răul nu sunt uşor de identificat. Povestea a fost inspirată din diferite mitologii slave, nordice şi antice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.