Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

New York Times despre vizita lui Liviu Dragnea la hotelul președintelui american: 'Mlaștina pe care a construit-o Trump'

dragnea trump

New York Times scrie despre pozele cu Liviu Dragnea și Donald Trump, care au făcut senzație în România, în ianuarie 2017. Articolul se numește „Mlaștina pe care a construit-o Trump”, iar jurnaliștii americani scriu despre problemele penale ale lui Dragnea de atunci și cum a folosit fostul șef al PSD aceste fotografii pentru a susține că a avut o cină intimă cu președintele Statelor Unite, anunță alephnews.ro.

Un reporter aflat la fața locului spune că Dragnea a fost doar unul dintre cei 33 de politicieni străini care au trecut în acea seară prin hotelul din Washington al lui Trump.

Citește și: După cazul Baranga, jurnalista Ioana Ene Dogioiu îl dă în vileag pe șeful Grupului de Comunicare Strategică: ‘Este o persoană fără diplomă de licență’ .

New York Times mai scrie că întâlnirea a fost aranjată de Elliott Broidy, un om de afaceri american care urmărea să obțină contracte cu Guvernul României. Contracte care n-au mai fost niciodată încheiate, pentru Dragnea a ajuns la închisoare. Nici Broidy nu e prea bine – e anchetat pentru acțiuni ilegale de lobby.

În 2017, presa din România a scris că Dragnea a plătit între 500 de mii și 1 milion de dolari. „Faptul că au putut obține o întâlnire, o strângere de mână și o poză distribuită în țara lor – e aur pentru astfel de politicieni“, a explicat pentru New York Times un expert american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.