Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar ia în serios pandemia și respectă bine regulile izolării, afirmă anturajul său

Neymar PSG

Starul brazilian Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, reîntors în Brazilia după oprirea campionatului Franţei din cauza pandemiei de coronavirus, respectă bine regulile izolării, a afirmat duminică anturajul său, citat de AFP.

"Nu primeşte nicio vizită", a precizat consilierul său de comunicare într-un comunicat, subliniind că fotbalistul efectuează carantina în Brazilia într-o casă "complet izolată", alături de alte persoane care a călătorit din Franţa, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

Imagini cu Nemyar împreună cu alte persoane pe un teren de volei, postate joi pe Instagram de atacantul lui PSG, au generat o polemică, iar ziarul El Mundo Deportivo a publicat ulterior un articol intitulat: "Ney, izolare controversată".

Consilierul atacantului a explicat, însă, că fotografia respectivă "îl arată pe Neymar împreună cu persoanele aflate în carantină alături de el, care locuiesc şi au călătorit împreună de la Paris în Brazilia".

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Neymar a pus reşedinţa sa la dispoziţia însoţitorilor săi, pentru ca aceştia să poată petrece cele două săptămâni de carantină după călătorie şi înainte de a se întoarce la familia sa.

"Singura excepţie de la această regulă este fiul său, Davi Lucca, care a venit să locuiască la tatăl său", potrivit comunicatului.

În aşteptarea finalului izolării, Neymar "continuă să îşi facă munca sa zilnică, de evitare a accidentărilor şi de menţinere a formei fizice, împreună cu antrenorul său Ricardo Rosa, aşteptând cu nerăbdare încheierea acestui moment trist al umanităţii şi întoarcerea la activitatea profesionistă care va urma", a mai precizat consiliul starului brazilian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.