Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar nu a fost convocat pentru partida din prima etapă contra celor de la Nimes

Neymar PSG

Neymar va privi din tribune meciul de debut al echipei sale, PSG, în noul sezon din Ligue 1. Directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a anunțat că brazilianul nu a fost convocat pentru partida din prima etapă contra celor de la Nimes, potrivit Mediafax.

Atât clubul, cât și jucătorul vor să găsească o echipă, interesată de atacantul de 27 de ani, care să acopere însă și pretențiile financiare ale formației din Paris. Oficialii campioanei Franței au recunoscut însă că există discuții avansate pentru transferul brazilianului.

"Pentru Neymar este o negociere în curs, dar pentru moment nu s-a luat nicio decizie", a spus Leonardo, potrivit gazzetta.it.

Citește și: Rafael Nadal îl va întâlni, în finala turneului de la Toronto, pe rusul Daniil Medvedev

Presa internațională notează că doar Barcelona și Real Madrid sunt cluburile care au mai rămas în lupta pentru semnătura jucătorului. Campioana Spaniei are ca avantaj faptul că Neymar vrea să joace din nou cu Messi și Luis Suarez, în timp ce galacticii au o relație mai bună cu cei din conducerea francezilor, față de catalani.

Potrivit jurnaliştilor de la sport.es, preşedintele "galacticilor" îi pregăteşte un salariu incredibil atacantului brazilian, 40 de milioane de euro și un contract pe o perioadă de cinci ani.

Real Madrid vrea să ofere 100 de milioane de euro şi pune pe masa francezilor o listă de jucători, pe care vrea să îi dea la schimb: Gareth Bale, Keylor Navas, Mariano şi James Rodriguez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.