Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFL - Super Bowl-ul 2024 va atrage un număr record de pariori în Statele Unite

https://www.profootballnetwork.com/
nfl logo

Un număr record de 67,8 milioane de americani sunt aşteptaţi să parieze 23,1 miliarde de dolari pe meciul de duminică din Super Bowl, finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL), dintre Kansas City Chiefs şi San Francisco 49ers, a anunţat marţi Asociaţia Americană a Jocurilor (AGA), citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Numărul adulţilor americani care plănuiesc să parieze pe meciul decisiv pentru titlul din NFL va creşte cu 35% faţă de anul trecut, conform unui sondaj efectuat de o companie reprezentând industria americană a cazinourilor, iar valoarea pariurilor va depăşi suma de 16 miliarde de dolari din 2023.

Odată cu extinderea pariurilor sportive legale, AGA a spus că este de aşteptat ca pariurile tradiţionale la Super Bowl să depăşească pariurile ocazionale pentru al doilea an consecutiv.

Potrivit AGA, 42,7 milioane de adulţi americani intenţionează să parieze sport tradiţional online, la o casă de pariuri sportive de vânzare cu amănuntul sau la o casă de pariuri, în creştere cu 41% la sută faţă de 2023, în timp ce 36,5 milioane plănuiesc să parieze ocazional cu prietenii, în creştere cu 32% faţă de 2023.

AGA a mai spus că pariorii sunt aproape împărţiţi în ceea ce priveşte rezultatul jocului, 47% plănuind să parieze pe Chiefs, campioana en titre, iar 44% plănuiesc să mizeze pe 49ers.

Super Bowl-ul din 2024 se va juca la Las Vegas, o premieră pentru statul Nevada.

 

Duelul dintre Kansas City Chiefs şi San Francisco 49ers va fi o reeditare a Super Bowl-ului din 2020, disputat la Miami şi câştigat de Chiefs cu 31-20.

Anul trecut, Kansas City Chiefs a învins în finală, cu scorul de 38-35, formaţia Philadelphia Eagles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.