Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFT-urile cu tematică sportivă declanșează goana după aur. Sorare obține o finanțare de 680 de milioane de dolari de la SoftBank

euronews.com
nft sport criptomonede

Piața de NFT Sorare a anunțat miercuri că a obținut o mega rundă de finanțare de 680 de milioane de dolari, condusă de casa japoneză de investiții în tehnologie SoftBank.

Sorare este o piață pentru tokenuri non-fungibile (NFT). Platforma este evaluată în prezent la aproximativ 4,3 miliarde de dolari după runda de finanțare din seria B. SoftBank a condus o rundă anterioară de investiții în luna iulie, injectând 532 de milioane de dolari. Compania intenționează să folosească noua injecție de numerar pentru a-și extinde oferta de NFT pentru sport.

Compania își va extinde portofoliul de NFT-uri din fotbal, căutând parteneriate cu ligile și asociațiile de fotbal. Aceasta a încheiat deja acorduri cu echipa franceză de top Paris Saint- Germain, cu Liverpool, fosta campioană a Angliei din Premier League, și cu La Liga din Spania.

Sorare dorește de asemenea să își diversifice oferta de NFT cu sporturi altele decat fotbalul.

Însă sunt probleme cu unele din sporturi, cum ar fi NFL (Liga de Fotbal American) care interzice jucătorilor și cluburilor să creeze sau să vândă NFT-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.