Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NHL - Tampa Bay Lightning s-a oprit în primul tur al play-off-ului

Nhl.com
NHL

Tampa Bay Lightning, câştigătoarea Cupei Stanley în 2020 şi 2021, a fost eliminată în primul tur al play-off-ului actualei ediţii a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă, după ce a suferit al patrulea eşec în faţa formaţiei Florida Panthers.

Luni seară, în cel de-al cincilea meci din această serie din Conferinţa de Est, Panthers s-a impus pe propriul patinoar, cu un categoric 6-1, în faţa rivalilor din Tampa. Cele două francize din statul Florida s-au mai înfruntat anterior în play-off în 2021 şi 2022, victoria revenind de fiecare dată formaţiei Tampa Bay Lightning.

În sezonul trecut, însă, Florida Panthers a reuşit să se califice în finala Cupei Stanley, pierdută în faţa formaţiei Vegas Golden Knights.

Panthers va înfrunta în turul secund al play-off-ului câştigătoarea seriei dintre Boston Bruins şi Toronto Maple Leafs. Bruins conduce cu 3 victorii la 1, meciul al cincilea fiind programat marţi.

Într-un alt meci disputat luni seară, campioana Vegas Golden Knights s-a înclinat pe teren propriu în faţa formaţiei Dallas Stars, scor 2-4, în Conferinţa de Vest.

Stars a obţinut a doua sa victorie consecutivă în Nevada, egalând scorul general în această confruntare (2-2), după ce Golden Knights reuşise să câştige primele două partide, disputate la Dallas.

Următorul meci din această serie este programat miercuri seară, în Texas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.