Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei noi meciuri, amânate din cauza Covid-19 în NHL

abc news
hochei NHL

Trei noi meciuri din liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă au fost amânate din cauza Covid-19, a anunţat, duminică, NHL, care a decalat deja pentru marţi, în loc de luni, reluarea meciurilor după pauza de Crăciun, informează AFP, potrivt Agerpres.

Partida prevăzută marţi seara, între Columbus Blue Jackets şi Chicago Blackhawks, precum şi cele de miercuri, dintre Pittsburgh Penguins şi Toronto Maple Leafs, respectiv Boston Bruins şi Ottawa Senators, vor fi deci disputate la date ulterioare.

"Liga şi asociaţia jucătorilor din NHL vor continua să urmărească rezultatele testelor şi starea de pregătire a echipelor în cursul zilelor şi săptămânilor viitoare", a explicat NHL într-un comunicat, adăugând că o "varietate de factori" vor fi luaţi în calcul pentru a evalua dacă un meci trebuie sau nu amânat.

Citește și: CJUE arată cum poate deveni dreptul UE SUPERIOR dreptului intern național...

NHL a anunţat, de asemenea, că echipele vor fi din nou autorizate să formeze echipe de rezerve de şase jucători, pentru a suplini absenţele cauzate de virusului în efectivele lor. Această măsură a fost deja instituită în sezonul trecut la primele valuri ale pandemiei.

Jucătorii echipelor de rezerve sunt autorizaţi să călătorească şi să se antreneze cu echipele lor, dar nu vor putea participa la un meci dacă sunt convocaţi şi plasaţi pe lista denumită "activă" a jucătorilor.

NHL şi sindicatul jucătorilor au convenit, de asemenea, ca echipele să fie autorizate să convoace de urgenţă jucători din ligile inferioare dacă absenţele legate de Covid-19 le lasă fără efectiv complet.

Un total de 67 de meciuri din NHL au fost deja amânate în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.