Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nici prin gând nu-i trecea să moară'. Ce le-a cerut Rona Hartner apropiaților chiar înainte să plece din această lume

radio infinit
rona hartner

Vestea că Rona Hartner a părăsit această lume la doar 50 de ani, a căzut ca un trăznet printre apropiații vedetei. Mulți vorbiseră cu ea cu doar câteva zile înainte de tragicul sfârșit, când Rona încă se lupta să trăiască. Raluca Andreea Andrei, prietena de suflet a Ronei, a dezvăluit ce anume i-a cerut artista înainte să plece din această lume.

Raluca a povestit care a fost ultima discuție a ei cu Rona, care în urmă cu 7 zile, nu doar că nu se gândea că o să moară, dar începuse un nou tratament pentru metastazele de la creier care recidivaseră.

Rona era optimistă, însă, și atunci își punea speranțe în noul tratament. I-a cerut prietenei ei să-i facă rost de o perucă pentru că, după noul tratament, avea să-și piardă o bună parte din podoaba capilară.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni.

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume”, a povestit Raluca pentru Click.

De asemenea, sora vedetei, Rinda Hartner,  a dezvăluit cum au fost ultimele momente ale regretatei și talentatei actrițe.

„Suferința ei era calmată de medicamente, era liniștită. Am stat de vorbă cu ea și la un moment dat am văzut-o că a zâmbit și i s-a luminat fața. Am întrebat-o pe cine vede de se bucură așa, iar în momentul acela a plecat cu zâmbetul pe buze!", a declarat sora Ronei Hartner, Rinda Hartner, care a fost lângă vedetă până când și-a dat ultima suflare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.