Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NICIO SURPRIZĂ Verdictul după dezbaterea Biden-Trump. Cine este declarat 'victorios' / CNN

sondaj alegeri

Trei sondaje realizate de CNN, Data Progress şi US Politics îl arată pe democratul Joe Biden victorios în ultima dezbatere dinaintea alegerilor prezidenţiale, programate pentru 3 noiembrie, potrivit BBC, scrie news.ro. Precizăm că CNN este cunoscută ca o televiune anti-Trump.

În fiecare dintre sondaje, peste 51% dintre respondenţi l-au declarat învingător pe Biden: CNN - Biden 53%, Trump 39%; Data Progress - Biden 52%, Trump 41%; US Politics - Biden 52%, Trump 39%.

Potrivit CNN Instant Poll, cei care au urmărit dezbaterea de joi seară au spus că în general criticile aduse de Biden lui Trump au fost corecte (proporţie de 73%), iar cât priveşte atacurile lui Trump la adresa lui Biden, părerile au fost împărţite aproape egal (50%, corecte, 49%, incorecte).

Sputnik deplânge eliminarea lui Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu de pe listele PSD: Cei mai iubiți și apreciați

În urma primei dezbateri televizate, acelaşi sondaj realizat de CNN arăta că 28% dintre telespectatori au considerat că preşedintele a câştigat confruntarea, iar 67% au considerat nedrepte criticile aduse lui Biden.

Per ansamblu, dezbaterea de joi nu a schimbat părerile legat de candidaţi. Înainte de dezbatere, opiniile favorabile lui Biden erau de 55%, ulterior, au fost de 56%. În ceea ce îl priveşte pe Trump, cifrele s-au menţinut de asemenea: 42% dintre respondenţi aveau o viziune favorabilă înainte de dezbatere, iar 41%, ulterior.

Sondajul CNN a fost realizat de SSRS prin telefon pe un număr de 585 alegători înregistraţi care au urmărit dezbaterea din 22 octombrie. Rezultatele au o marjă de eroare de +- 5,7%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.