Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niciun elev cu febră la proba scrisă la Limba și literatura maternă a Bacalaureatului

bacalaureat

Peste 6.000 de elevi au susținut marți proba scrisă la Limba și literatura maternă a Bacalaureatului. Nu au fost cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3̊ C. Pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un singur candidat din județul Bihor, anunță MEDIAFAX.

Absolvenții clasei a XII-a, care au învățat într-o limbă a minorităților naționale (croată, italiană, germană, maghiară, slovacă, sârbă, ucraineană sau turcă), au susținut marți proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă.

Citește și: Cutremur pe piața din România! DNA intră tare și destructurează caracatița anunțată de Nelu Tătaru

Au fost prezenți 6.399 de candidați. Nu s-au prezentat la examen 79 de candidați. Nu au fost cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3̊ C. Pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un singur candidat din județul Bihor.

Subiectele și baremele de corectare pentru proba de Limba și literatura maternă au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

Citește și: Rareș Bogdan desființează ce s-a spus despre el: Întreg articolul este o tâmpenie

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 - 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 - 12:00. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.