Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niciunul dintre cei 23 de inculpaţi din scandalul de fraudă şi corupţie din fotbalul belgian nu mai este în detenţie provizorie

fotbal drepturi tv minge

Niciunul dintre cei 23 de inculpaţi din scandalul de fraudă şi corupţie din fotbalul belgian nu mai este în detenţie provizorie, informează L’Equipe informează nes.ro

Miercuri, parchetul federal belgian a anunţat că trei dintre inculpaţi, între care şi agentul de jucători Mogi Bayat, au fost eliberaţi condiţionat, după plata unei cauţiuni.

În cazul lui Bayat, cauţiunea a fost de 150.000 de euro.

Mogi Bayat, fost conducător al clubului Charleroi devenit unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători din Belgia, este suspectat că a manipulat mai multe transferuri pentru a-şi mări comisioanele, cu complicitatea altor impresari, a cluburilor sau a unor societăţi din Franţa, Anglia şi Luxemburg.

Ancheta este legată de suspiciuni de fraudă cu privire la plata salariilor şi a comisioanelor agenţilor de jucători, dar şi de două meciuri care ar fi fost truncate în beneficiul clubului Mechelen, în martie 2018.

Săptămâna trecută, a fost pus în libertate agentul de jucători Dejan Veljkovic, în schimbul angajamentului de a coopera cu autorităţile în această anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.