Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu: 'Dacă liberalii îi dădeau afară pe Arafat, Cercel, Alis Grasu și Rafila, astăzi eram într-o isterie totală'

banicioiu

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a precizat că România se confruntă poate cu cea mai gravă criză dacă nu gestionăm corect situația adăugând că, „dincolo de cele spuse de unii sau de alții”,  „dacă liberalii îi dădeau afară pe Arafat, Cercel, Alis Grasu și Rafila, astăzi eram într-o isterie totală”. Băicioiu a precizat că populația trebuie pregătită despre ce înseamnă carantina.

„Astăzi vreau să vorbesc despre criza COVID-19.

Cred că poate fi cea mai gravă criză prin care trecem dacă nu gestionăm corect situația. Dincolo de cele spuse de unii sau de alții cred că dacă liberalii îi dădeau afară pe Arafat, Cercel, Alis Grasu și Rafila, astăzi eram într-o isterie totală. Chiar și așa lucrurile sunt departe de a se fi rezolvat.

România are nevoie de stocuri de medicamente și de consumabile medicale!

Stop exporturilor de medicamente acum! Asigurați stocurile URGENT, nu săptămânile viitoare! De trei săptămâni deja tot amenințăm că achiziționăm măști și antivirale și abia săptămâna viitoare pare că vin primele baxuri...săptămâna aceasta este vitală!

România trebuie să se pregătească pentru un număr mai mare de cazuri și ar trebui să ne triplăm capacitatea de diagnosticare și de testare a suspecților de CORONAVIRUS. Laboratoarele de analize trebuie să-și mărească capacitatea sau să fie rapid gândite soluții alternative! Acest lucru trebuie să se întâmple zilele astea, NU săptămânile viitoare!

Oprirea școlilor și a transportului în comun trebuie discutată rapid și trebuia deja operată, după părerea mea. Cred că ACUM se impun aceste măsuri și nu după ce Bucureștiul ajunge la peste 10 cazuri.

Trebuie pregătită populația pentru ceea ce înseamnă carantina și despre cum se procedează într-o astfel de situație!

Atenție la ce se întâmplă acum în spitalele din Franța și Italia. Este nevoie de reacție rapidă privind capacitatea de ventilație artificială în secțiile de ATI pentru a nu ajunge și noi în aceeași situație dramatică!

Ținând cont de tot acest context mi se pare o nebunie să facem alegeri anticipate acum, iar cei care se gândesc la așa ceva sunt efectiv inconștienți!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Nicolae Bănicioiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.