Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu sare la gâtul lui Vlad Voiculescu: V-a luat câțiva ani să rostiți adevărul!

Nicolae Banicioiu

Fostul ministru PSD al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, spune că fostul ministru tehnocrat Vlad Voiculescu a manipulat atunci când l-a acuzat că din cauza lui au apărut probleme la Colectiv cu trimiterea în străinătate a pacienților arși.

Vezi si: Planul Pro România pentru alegerile locale / Victor Ponta: 'Dragnea aproape a terminat PSD-ul, nu Iohannis' .

„Văd că în sfârșit Vlad Voiculescu începe să spună adevărul ...și anume că nu ministrul transferă pacienții în străinătate! (nici măcar marii arsi!!!). Asta după ce mult timp a mințit și m-a acuzat în repetate rânduri că eu aș fi făcut/opus transferurilor pacienților de la colectiv. A spus-o la tv, a spus-o familiilor victimelor și a încercat să câștige un avantaj politic de fiecare dată, manipulând și punând lucrurile într-o ordine nefirească. Transferul unui pacient este hotărât de doctorul curant și de cei care-l primesc în clinica respectivă din străinătate, nicidecum de ministru! E greu adevarul dle Voiculescu, v-a luat câțiva ani să îl puteți rosti! (...) Totuși ați putea să ne povestiți cum ați reformat Dvs sistemul în așa fel încât n-ați putut gestiona cazul unui mare ars dar vă pricepeți atât de bine la tot ce se putea face la colectiv!? Sper că în această goana a Dvs după funcții politice (ministeriat iar acum primăria capitalei) să nu mai confundați propaganda cu realitatea și să separați lucrurile fără a mai manipula o tragedie doar pentru a culege voturi și doar atât!”, a scris Bănicioiu pe Facebook.

Fostul ministru PSD al Sănătății a reacționat după ce Vlad Voiculescu a scris la rândul său pe Facebook: „Victor Ponta spune ca interesul meu ca ministru al sanatatii dupa Colectiv a fost sa trimit pacienti arsi la Viena, pentru “milioane de euro” (...) transferul este intotdeauna coordonat de DSU, ar fi trebuit sa stiti asta. Macar acum. Dupa cum ar fi trebui sa stiti si ca pacientii arsi care pleaca, pleaca nu trimisi de ministru, ci la recomandarile medicilor curanti”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.