Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nicolae Ciucă, după ce a acceptat oferta PNL: 'Categoric voi trece în rezervă'

Antena 3
nicolae ciuca

Șeful Statului Major al Armatei, generalul Nicolae Ciucă, a declarat vineri, după ce a fost propus ministru al Apărării în guvernul Ludovic Orban, că va trece în rezervă. „Categoric voi trece în rezervă”, a zis Ciucă. Acesta nu a dorit să facă altă comentarii despre planurile sale la minister. „Vă rog să îmi dați voie să nu comentez azi acest subiect”, a zis Ciucă.

Vezi si: CTP îl distruge pe Raed Arafat: Uitați-i capul de Nosferatu. În dreapta sunt morții, el se întoarce și se ușchește

Nicolae Ciucă (52 de ani) a fost avansat la gradul de general în 27 noiembrie 2015.

A fost implicat într-un scandal iscat la finele anului trecut între Ministerul Apărării și președintele Klaus Iohannis. Iohannis a semnat pe 28 decembrie 2018 decretul de prelungire cu un an a mandatului generalului Nicolae Ciucă ca şef al Statului Major al Apărării, după ce a respins în şedinţa CSAT propunerea făcută de MApN pentru această funcţie. Ulterior, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Apărării Gabriel Leş au acuzat că şeful statului nu a avut bază legală, deoarece propunerea de prelungire a mandatului nu a venit din partea MApN. Situația a fost dezbătută în instanță, care a dat câștig de cauză Administrației Prezidențiale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.