Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă felicită echipa de fotbal a Universităţii de Vest pentru obţinerea titlului de campioană europeană

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă i-a felicitat, joi, pe componenţii echipei de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara pentru victoria obţinută în finala Jocurilor Europene Universitare de la Lodz (Polonia), subliniind că sportul românesc are de câştigat prin exemplul acestor tineri campioni.

Citește și: Premierul Nicolae Ciucă: 'Minereul de cupru de la Roşia Poieni trebuie prelucrat în ţară, pentru o valoare adăugată mai mare'

"Tinerii sportivi români şi-au demonstrat încă o dată valoarea şi mă bucură cu atât mai mult faptul că fac performanţă în sport şi, în acelaşi timp, sunt preocupaţi să-şi continue studiile. Victoria echipei de fotbal a Universităţii de Vest din Timişoara la Jocurile Europene Universitare de la Lodz (Polonia) este o premieră pentru reprezentativa României la acest nivel şi sunt convins că sportul universitar românesc are de câştigat prin exemplul acestor tineri campioni. Sportul şi educaţia sunt indispensabile pentru ca tinerii şi copiii să se dezvolte armonios şi să-şi pună în valoare calităţile. Felicit proaspeţii campioni universitari europeni la fotbal de la UVT pentru victoria excepţională obţinută în Polonia. Vă urez succes la competiţiile viitoare şi în viaţa de student!", a transmis Ciucă, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului, potrivit Agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.