Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă îl contrazice pe Florin Cîțu: 'Am analizat în interiorul PNL măsurile din coaliție'

citu ciuca citu

Premierul Nicolae Ciucă l-a contrazis vineri pe fostul premier și lider PNL Florin Cîțu care a afirmat că măsurile convenite în coaliţia de guvernare pentru sprijinul populației reprezintă doar ''o listă de intenţii'' care trebuie discutate cu Comisia Europeană și că măsurile nu au fost dezbătute în PNL.

Ciucă a fost întrebat vineri la Buzău despre faptul că Florin Cîţu a precizat că va solicita o analiză privind fondurile disponibile pentru voucherele de 50 de euri pentru alimente de 50 de euro. Șeful Executivului a asigurat că există fondurile necesare.

„În acest moment valoarea totală a acestei măsuri de asigurare a 50 de euro la două luni pentru persoanele vulnerabile am precizat, din momentul în care am anunţat pachetul de măsuri, că 50% din bani sunt bani europeni, 50% sunt bani de la bugetul de stat. Până în acest moment doresc să subliniez că nu lansam măsura dacă nu aveam fondurile necesare. Fiecare dintre măsurile respective au fost decise în urma identificării impactului bugetar şi sperăm ca, odată cu flexibilizarea tuturor mecanismelor la nivelul UE, aşa cum a discutat, să putem să acoperim cât mai mult din această sumă. Cert este că în acest moment există fondurile necesare pentru asigurarea acestor vouchere”, a spus premierul

Chestionat despre ce analiză vorbea Florin Cîţu, Ciucă a replicat: „Am analizat şi în interiorul PNL şi în interiorul coaliţiei aceste măsuri”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.