Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, în sală alături de tineri, la evenimentul TNL. 7000 de tineri liberali candidează în toată ţara la alegerile locale

ciuca ciuca

Nicolae Ciucă, Lucian Bode și ceilalți lideri ai partidului, miniștri, europarlamentari sau primari în funcție, au participat la evenimentul „Europa în fiecare localitate”, organizat astăzi de TNL.

În debutul evnimentului, președinta TNL, Mara Mareș, l-a invitat în față pe liderul partidului, Nicolae Ciucă, dar acesta a refuzat și a ales să rămână în sală, printre tinerii liberali.

Începute la Cluj pe 9 martie, conferințele „Europa în fiecare localitate” au făcut turul țării, în fiecare regiune de dezvoltare, iar astăzi se încheie cu evenimentul de la București, cel mai important înainte de startul campaniei electorale.

Mara Mareș a precizat că românilor trebuie să li se amintească 3 lucruri înainte de alegerile europarlamentare din acest an: cât de mult a făcut Europa pentru noi, de ce nu putem fi altfel decât pro-europeni și faptul că administrațiile liberale sunt cele care au atras cei mai mulți bani europeni: “PNL este cel mai pro-european partid din România și de aceea un vot pentru PNL pe 9 iunie este un vot pentru Uniunea Europeană.”

Tinerii liberali au prezentat în cadrul conferințelor din ultimele două luni avantajele apartenenței la UE

Printre cele mai importante sunt:

- fondurile europene - am contribuit cu 30 de miliarde de euro la bugetul Uniunii si am primiti inapoi de 3 ori mai mult, 90 de miliarde de euro;

- accesul în AIR Schengen;

- accesul la Programul Erasmus+ - peste 7000 de tineri români merg să studieze, anual, la universități europene de prestigiu;

- Programul Innotech Student - studenții au creat 1.300 companii și peste 3.300 locuri de muncă;

- programul Tânărul Fermier - tinerii sub 40 de ani primesc 70.000 de euro pentru a înființa sau dezvolta o exploatație agricolă, iar pentru înființarea de activități neagricole la sate au fost oferite granturi între 50.000 și 200.000 de euro, bani care sprijină producția și prestarea de servicii în comunitățile rurale;

- peste jumătate de miliard de euro din fonduri europene au fost alocate pentru reducerea distanței din ceea ce oferă școlile și ce caută angajatorii.

Obiectivul TNL pentru alegerile locale din acest an este ca 3228 de tineri - adică minim o tânără, un tânăr pe fiecare unitate administrativ teritorială - să fie aleşi în funcţii.

Aproape 7000 de tineri liberali candidează în toată ţara pentru funcţiile de primar, preşedinte de CJ, consilier local sau judeţean.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a primit de la reprezentanţii TNL un tricou cu mesajul: ”Alegerea TNL, Nicolae Ciucă” şi şi-a făcut selfie cu tinerii

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a primit de la reprezentanţii Tineretului Naţional Liberal un tricou cu mesajul: ”Alegerea TNL, Nicolae Ciucă” şi şi-a făcut selfie cu sala.

Liderul PNL a făcut un selfie cu cei din sală.

”Noi, cei care suntem astăzi în faţa voastră avem datoria să vă împlinim cerinţele, astfel încât să putem, prin deciziile noastre, să vă înmânăm o Românie care să îndeplinească aşteptările, care să facă condiţii şi să reuşească să reducă aceste diferenţe între România şi celelalte state dezvoltate nu mai târziu de 2030”, a afirmat preşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.