Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, întrebat despre posibilitatea unui al treilea război mondial: Cred că este foarte mult, ca mesaj, pentru cetăţeni

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Primul ministru Nicolae Ciucă a afirmat că ”orice retorică” privind o eventuală izbucnire a unui al treilea război mondial ar reprezenta ”foarte mult ca mesaj pentru cetăţeni”. Întrebat când crede că se va termina războiul din Ucraina, premierul a răspuns că nu se ”hazardează” şi nu avansează un termen în acest sens, notează news.ro.

”Cetăţenii sunt şi aşa destul de înfricoşaţi de orice evoluţie şi orice retorică ce apare în spaţiul public. Să vorbim despre o escaladare astfel încât să capete o astfel de dimensiune cred că este foarte mult, ca mesaj, pentru cetăţeni”, a declarat Nicolae Ciucă, pentru Antena 3, într-un interviu difuzat marţi seară, întrebat dacă crede că ar putea izbucni un al treilea război mondial.

Întrebat când crede că se va termina războiul din Ucraina, premierul a răspuns că ”pe datele concrete de astăzi nu sunt semnale încurajatoare care să ne conducă la o concluzie că războiul s-ar termina într-un timp foarte scurt”.

”Tot noi, românii, avem o vorbă în care spunem că nu aduce anul ce aduce ceasul. Şi atunci, nu pot să mă hazardez să dau un răspuns când se va încheia acest război”, a adăugat Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.