Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbările fiscale pompieristice l-au scos din sărite pe Nicolae Ciucă: Fostul premier le-a promis afaceriștilor străni stabilitate

Facebook/ PNL
Nicolae Ciuca

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă afirmă că Guvernul va avea un dialog aşezat cu mediul asociativ, pentru a stabili detaliile unui nou Cod Fiscal, care să aibă o aplicabilitate pe termen mediu şi lung. El a mai transmis la Foreign Investors Summit 2023 că dialogul cu mediul de afaceri este un factor decisiv în convingerea investitorilor străini să îşi amplifice activitatea din ţara noastră.

”Dialogul cu mediul de afaceri este un factor decisiv în convingerea investitorilor străini să îşi amplifice activitatea din ţara noastră. Le-am spus celor prezenţi la Foreign Investors Summit 2023, organizat de Business Review, că trebuie să ia în calcul avantajele pe care România le oferă: stabilitate economică, predictibilitate fiscală şi încrederea decidenţilor politici în capacitatea capitalului privat de a contribui la dezvoltarea ţării”, a transmis Nicolae Ciucă.

Preşedintele Senatului arată că, privitor la cadrul normativ, i-a anunţat pe investitorii străini că nu se vor opera modificări fiscale în 2024”.

”În prezent, orice intervenţie asupra fiscalităţii ar bulversa tot cadrul economic, ar dispersa obiectivele noastre de dezvoltare şi ar slăbi încrederea clădită în timp între mediul de afaceri şi decidenţii politici”, a transmis Ciucă.

Preşedintele PNL arată că, în schimb, ”guvernul va avea un dialog aşezat cu mediul asociativ, pentru a stabili detaliile unui nou Cod Fiscal, care să aibăo aplicabilitate pe termen mediu şi lung.”

”I-am îndemnat pe participanţii la summit să aibă încredere în potenţialul şi în oportunităţile pe care ţara noastră le oferă şi să continue să investească în România, pentru a fi parte din succesul unei economii cu perspective solide de creştere în anii următori”, mai spune Ciucă.

Autor:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.