Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, mesaj de ultimă oră: 'Speranța și credința ne fac mai puternici'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă guvern

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a participat, duminică, la festivitatea organizată la Opera Națională București cu ocazia Sărbătorii Hanuca, despre care spune că „reprezintă pentru comunitățile evreiești lumină și biruință”.

„Cu prilejul Sărbătorii Hanuca, doresc să transmit urările mele sincere de pace și prosperitate tuturor membrilor comunității evreiești din România. Sărbătoarea Hanuca reprezintă pentru comunitățile evreiești lumină și biruință. Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Felicit conducerea Federației Comunităților Evreiești din România pentru această festivitate găzduită la Opera Națională București, instituție-simbol a culturii românești care de-a lungul timpului a reunit artiști și public deopotrivă de naționalități, credințe și religii diferite. În această seară, Opera Națională București ne găzduiește sub aceeași cupolă, la invitația Excelenței Sale, domnul ambasador (al Israelului la București) David Saranga, pentru a celebra valorile spirituale ale poporului evreu, pe care le apreciez și le susțin, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul”, a declarat premierul.

Nicolae Ciucă spune că „aprinderea lumănărilor Menorei ne aduce împreună pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru libertate și unitate și prin care împărtășim speranța în viitorul pe care îl construim împreună sub semnul unității în diversitate pentru noi și generațiile ce vor urma”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.