Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Tineretului: Orice politician are datoria morală de a asigura tinerilor condiții de dezvoltare profesională

nicolae ciuca

Orice politician ajuns într-o funcție de decizie are datoria morală de a se asigura că tinerii au parte de condiții care să le favorizeze dezvoltarea profesională și maturizarea armonioasă, spune Nicolae Ciucă, președintele Senatului, într-un mesaj de Ziua Tineretului.

În mesajul postat pe Facebook, Nicolae Ciucă arată că Ziua Națională a Tineretului „este o zi în care ne gândim la viitor, pentru că generația tânără este cea care va decide România de mâine”.

Președintele Senatului susține că deceniile care urmează vor fi definite de pregătirea și oportunitățile tinerilor de azi, dar și de problemele și provocările pe care le au de înfruntat acum.

El amintește că, atunci când a fost premier, a acordat o atenție deosebită programelor de sprijin și de instruire a tinerilor pentru o integrare facilă pe piața muncii și facilități celor care vor să își deschidă o afacere.

„Orice politician ajuns într-o funcție de decizie are datoria morală de a se asigura că tinerii au parte de condiții care să le favorizeze dezvoltarea profesională și maturizarea armonioasă. Investind în tineri, investim în România”, susține Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.