Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, mesaj ferm pentru afaceriști: 'Vom susţine mediul de afaceri şi vom folosi toate resursele financiare!'

ciuca guvern

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, după semnarea marţi a convenţiilor de garantare pentru noul program guvernamental IMM INVEST PLUS, că Guvernul caută resurse pentru sprijinirea mediului de afaceri.

„Îi felicit pe semnatarii acestor acorduri. Este un eveniment cât se poate de binevenit, pentru că el marchează un parteneriat, aşa cum spuneam şi anterior derulării acestor semnări de acorduri, este un eveniment cât se poate de onest între Guvern, mediul de afaceri şi bănci. Nu dorim altceva decât să asigurăm antreprenorii din România că la nivelul Guvernului şi a celorlate instituţii ale statului şi sistemului bancar căutăm soluţii astfel încât să putem sprijini mediul de afaceri şi să reuşim să asigurăm menţinerea unei dinamici corespunzătoare economiei româneşti”, a afirmat Nicolae Ciucă, marţi la ceremonia de semnare a convenţiilor de garantare pentru noul program guvernamental IMM INVEST PLUS, în anul 2022 care a avut loc la Palatul Victoria, relatează News.ro.

El a adăugat că „în situaţie de criză există o singură soluţie – investiţii, investiţii şi iarăşi investiţii”.

„Ca atare, prin tot ceea ce am întreprins şi vom întreprinde în continuare, vom susţine mediul de afaceri şi vom folosi toate resursele financiare, atât de la bugetul de stat, cât şi din fondurile europene. Trebuie să depăşim această situaţie şi nu o putem face decât împreună. Nu cu mult timp în umă am încheiat o întâlnire cu Convenţia pentru Dezvoltarea României. A fost o activitate cât se poate de deschisă, astfel încât să putem găsi soluţii împreună şi prin aceste demersuri putem să rămân în continuare la fel de solidari şi putem să găsim soluţiile care să ne sprijine să depăşim cât mai uşor situaţia complicată prin care trecem astăzi”, a completat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.