Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, pregătit să renunțe la funcție - Premierul explică de ce nu a mai făcut remanieri

ciuca guvern

Premierul Nicolae Ciucă explică motivele pentru care nu a făcut remanieri în Cabinetul pe care îl conduce, el susţinând că nu au existat probleme „deosebite” care să ducă spre o astfel de decizie, iar schimbarea din funcţie a vreunuia dintre deţinătorii de portofolii ar fi generat „o stagnare a măsurilor” luate la nivel guvernamental.

„Dacă am fi avut probleme deosebite care să genereze o astfel de decizie, vă rog să aveţi încredere că o făceam fără nici cea mai mică reţinere. Activitatea la nivelul Guvernului - chiar poate cineva odată va face o statistică să vadă câte şedinţe de Guvern, câte activităţi au fost, care au fost problemele cu care ne-am confruntat şi care sunt activităţile specifice - a fost o dinamică a acestor activităţi prin care am considerat că orice înlocuire acum ar fi generat o stagnare a măsurilor pe care le luam”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-un interviu difuzat, miercuri, de Antena 3, potrivit news.ro.

Întrebat dacă va renunţa la şefia Executivului în favoarea liderului PSD Marcel Ciolacu, primul ministru a răspuns: „Sigur că da!”.

„Este o decizie care s-a luat în momentul formării coaliţiei. Nu văd niciun fel de problemă în momentul de faţă. Am văzut aceste temeri şi întrebări. În tot ceea ce am discutat şi am agreat ne-am ţinut de cuvânt, am fost parteneri cât de poate de oneşti, vom continua să fim până la final, nu avem nici cea mai mică îndoială că se va întâmpla altfel”, a mai afirmat premierul.

Nicolae Ciucă a evitat să răspundă dacă, după ce va renunţa la funcţia de premier, va prelua şefia Senatului, el arătând că în prezent singura sa preocupare este legată de activitatea guvernamentală.

„Chiar dacă mi se reproşează că, dom-le, nu apare la televizor, nu se duce la interviuri ş.a.m.d., am mai discutat cu presa şi la întâlnirile informale şi am spus şi atunci şi o spun şi acum, iacătă, şi public: cred că este foarte important să arătăm cetăţenilor ce facem, nu ce gândim. Sigur, este important şi ce gândim, dar cel mai important, din punctul meu de vedere, este să transpunem în practică, în măsuri concrete, şi să arătăm cetăţenilor că activitatea noastră este îndreptată într-o singură direcţie”, a adăugat primul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.