Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul contact al lui Nicolae Ciucă cu activul de partid, după Congresul PNL: 'M-a bucurat sinceritatea primarilor'

Facebook
Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, vineri, cu liberalii din Brăila, Galaţi şi Buzău şi a discutat cu primarii despre problemele locale. Este prima vizită în filialele PNL făcută de Ciucă după alegerea sa în fruntea partidului.

”Astăzi, la Brăila şi Buzău, m-am întâlnit cu membrii Partidului Naţional Liberal din trei organizaţii importante: Brăila, Galaţi şi Buzău. M-a bucurat deschiderea cu care mi-au vorbit primarii şi sinceritatea cu care au spus care sunt problemele comunităţilor pe care le administrează: proiecte sau chiar programe întârziate, birocraţie excesivă, lipsă de personal, salarizare inadecvată sau constrângeri nejustificate în aplicarea unor regulamente”, a scris, vineri seară, pe Facebook, preşedintele PNL.

Acesta afirmă că va avea uşa deschisă pentru aleşii locali, împreună cu care va ncerca să rezolve problemele comunităţilor.

”În calitate de prim-ministru, mi-am asumat responsabilitatea de a demara cât mai multe proiecte, în timpul cel mai scurt. Acestea se vor adresa, în principal, dezvoltării comunităţilor locale şi îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă ale cetăţenilor. Până la sfârşitul lunii mai vom organiza o întâlnire a Ligii Aleşilor Locali, pentru a discuta despre proiecte, programe, axe de finanţare, toate atât de necesare. Îmi doresc să găsim împreună soluţii, dar am nevoie de sprijinul tuturor liberalilor pentru a termina ce am început si pentru a demara proiecte care sa scoată România din criză”, a mai transmis Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.