Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă salută inițiativa CNAS: 'Nici sentinţele cu executare şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa victimelor Colectiv'

Sursa FOTO: Facebook/PNL
nicolae ciuca

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă, la 8 ani de la tragedia de la Colectiv, că procesul s-a încheiat, iar justiţia a stabilit vinovaţii şi pedepsele lor, însă nici sentinţele cu executare şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa victimelor Colectiv.

”Au trecut opt ani de la cumplita tragedie din clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 64 de oameni, iar alţi 185 au fost răniţi. Mulţi dintre cei ce au scăpat cu viaţă suferă şi astăzi din cauza rănilor provocate de incendiu, iar toţi cei care au pierdut pe cineva drag în acea noapte au rămas, pentru totdeauna, marcaţi şi plini de durere”, scrie preşedintele PNL pe Facebook.

Nicolae Ciucă arată că ”procesul s-a încheiat, iar justiţia a stabilit vinovaţii şi pedepsele lor, însă nici sentinţele cu executare şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa victimelor Colectiv.”

”Este datoria întregii clase politice să facă tot ce e posibil pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Sunt foarte multe de făcut pentru acest lucru. Şi este de reflectat asupra cadrului mai amplu. Salut, însă, iniţiativa CNAS care propune, în aceste zile, o serie de măsuri concrete pentru pacienţii cu arsuri: dispozitive medicale esenţiale gratuite pentru recuperare, simplificarea accesului acestor pacienţi cu arsuri la servicii de psihoterapie şi kinetoterapie şi a procedurii pentru consult în ambulatoriu”, spune liderul PNL.

”Rămânem, în continuare, alături de familiile îndoliate şi de răniţii a căror viaţă a fost dramatic schimbată de atunci. Transmit gânduri bune, multă sănătate şi putere tuturor celor afectaţi”, mai afirmă Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.