Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: Dacă la un moment dat se va decide să fiu dat afară, asta e

www.gsp.ro
Nicolae Dică

O eventuală eliminare în faţa lui Rapid Viena, în play-off-ul Europa League, nu-i pune postul în pericol lui Nicolae Dică. Cel puţin aşa susţine antrenorul de 38 de ani, care anunţă că nu a avut nicio discuţie cu Gigi Becali legată de acest aspect, scrie Mediafax.

Învins cu 3-1 la Viena, echipa pregătită de fostul mijlocaş trebuie să marcheze de cel puţin două ori pentru a spera că nu calcă pe urmele lui Rădoi şi ratează grupele Europa League, o contraperformanţă cu care Gigi Becali nu e obişnuit şi pe care, teoretic, nu ar accepta-o sub nicio formă. Deşi e la 90 de minute de eliminarea din Europa, după ce a ratat titlul în faţa CFR-ului, Dică are discursul unui antrenor sigur pe el, care nu se simte în pericol, în ciuda obiceiurilor lui Gigi Becali: "Trebuie întrebat patronul pentru că dânsul ştie. Eu îmi fac treaba la fel şi îmi doresc să rămân aici şi să fac rezultate bune. Dacă la un moment dat se va decide să fiu dat afară, asta e! Nu a existat această discuţie că dacă nu ne calificăm în grupele Europa League 100% voi fi dat afară!", a spus Dică, în conferinţa de presă susţinută sâmbătă, 25 august, cu o zi înaintea meciului cu Viitorul, din etapa a şasea a Ligii 1 Betano.

Citește și: Nicolae Dică: Zlatinski nu este legitimat încă şi nu poate evolua în meciul cu FC Viitorul

Cu Zlatinski adus la dorinţa patronului, Dică nu mai aşteaptă noi transferuri, chiar dacă problemele din axul central al defensivei nu au fost rezolvate: "Nu cred că mai are cum să aducă patronul cinci, şase jucători acum. Probabil în iarnă, dacă nu va fi mulţumit de unii, probabil va aduce alţii. Din punct de vedere defensiv, când sunt probleme, nu sunt doar în zona fundaşilor centrali, ci e problema întregii echipe. Momentan avem doi fundaşi centrali de meserie, dar avem mai mulţi jucători care pot evolua pe acea poziţie", a mai declarat tânărul tehnician al vicecampioanei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.