Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Georgescu, deputat PSD: Avem parte de cel mai dificil inceput de an #școlar de după Revoluție! Sunt alături de elevi, părinți și profesori

arhiva personala
Nicolae Georgescu

Start în noul an școlar! Din păcate, unul  marcat de pandemia COVID-19 și de #incompetența Guvernului #Orban 2! România se confruntă cu o situație dramatică, iar guvernanții nu au făcut nimic pentru ca elevii și profesorii să înceapă școala în siguranță!

Domnilor guvernanți, au trecut mai bine de șase luni de la momentul în care COVID-19 a lovit puternic și în #România! Virusul acesta, pe care voi l-ați luat în glumă, dar care apoi a făcut ravagii printre români!

Au trecut mai bine de șase luni – perioadă în care ați avut timp suficient să pregătiți un an școlar în siguranță!

Însă, ce ați făcut? Absolut nimic. Doar gafe, doar amânări în rezolvarea situațiilor și doar declarații pline de iresponsabilitate!

Acum, la debut de an școlar, ce avem?

Foarte multă teamă, foarte multă nesinguranță din partea elevilor, profesorilor și a părinților!

Și foarte multă incompetență din partea voastră!

În calitate de cadru didactic, toate aceste lucruri mă dor! În România, în 12.610 de școli cursurile încep normal, în 4.892 de școli  cursurile se vor desfășura în sistem hybrid, iar în 238 de școli  cursurile se vor desfășura exclusiv on-line.

Chiar și așa, din cauza incompetenței voastre și a faptului că ați aruncat întreaga răspundere pe umerii autorităților locale și a unităților de învățământ, sunt mari lipsuri! Nu toate manualele au ajuns, laptopurile/tabletele sunt încă un vis frumos, iar elevii vor avea mai mult grija adeverințelor medicale decât a lecțiilor!

În calitate de deputat în Parlamentul României, am tras semnalul de alarmă încă din luna martie! Am oferit soluții bazate pe experiența profesională didactică! Însă, guvernanții nu iau seamă de ce se întâmplă în jurul lor!

Este pentru prima dată când îmi este foarte greu să transmit un mesaj elevilor, părinților și colegilor-cadre didactice!

Înainte de toate, consider că trebuie să fim responsabili, prudenți și atenți, mai ales că cei aflați la putere nu au grijă de noi!

Îmi doresc să fie un an școlar reușit, pentru că tinerii de astăzi reprezintă viitorul de mâine! Însă, nu pot ascunde faptul că mă tem...

Va fi greu, dar am încredere că profesionalismul cadrelor didactice va răzbate în această luptă! La fel și dorința elevilor de a acumula noțiunile elementare pentru viitorul lor!

Cer, așadar, răbdare și încredere mai ales din partea părinților!

Cât despre guvernanți, nu am nici măcar o așteptare! Aceștia și-au bătut joc de elevi atunci când s-au opus măriririi alocațiilor, dar și de profesori – pe care i-au blocat în ceea ce privește creșterea salarială!

PS: Doamna #Anisie, acum înțelegeți ceva din ce se întâmplă în jurul dvs?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.