Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Georgescu, deputat PSD: Cu PNL și ORBAN devenim cei mai bolnavi, slabi și săraci!

Facebook
nicolae georgescu

România, printre cele mai mici programe anticriză din regiune. Doar Rusia stă mai prost decât noi. Cel mai mare pachet de ajutor pentru relansarea economiei este în Cehia, de 23,5% din PIB. Noi suntem la polul opus cu aproape 4,8% din PIB.

La final, când vom trage linie, să nu ne mirăm că vom ajunge țara cu cea mai mare datorie publică, cu o economie slabă, cu tăieri salariale, noi toți mai săraci și mai prost plătiți pentru mai multă muncă.

Asta pentru că a insistat Klaus Iohannis să-și instaleze „Guvernul Lui” în frunte cu Ludovic Orban – premierul ZERO (un nepriceput și un neisprăvit) – folosindu-se de această pandemie și de scindarea stângii politice în Parlament.

Dar, să facem o trecere în revistă a catastrofei spre care ne îndreptăm cu toții:

# Datoria externă totală a României a crescut cu 5 miliarde în câteva luni. 90% din ea a fost făcută de către stat. În luna mai a acestui an datoria publică a României se ridica la 43,9 miliarde euro.

# Până aici nu ar fi nimic grav dacă acești bani ar fi utilizați în relansarea economiei atât de afectată de pandemie și pentru limitarea răspândirii virusului. Numai că datele arată altceva: economia continuă să scadă, companiile românești dispar pe capete, iar criza sanitară se acutizează în timp ce actele de corupție și abuzurile PUTERII ies la suprafață aproape în fiecare zi.

# Banii s-au dus pe echipamente de mâna a doua, compania UNIFARM fiind bănuită că a girat achiziționarea de măști de protecție scumpe și neconforme.

Suntem în mijlocul unei crize cum nu a mai fost! Avem cel mai incompetent Guvern din istoria României și, din cauza acestui blestemat de virus, nu am putut scăpa mai devreme de acest Executiv liberal.

Este important să ne protejăm fiecare cum putem, să mergem la alegeri și să revenim la o guvernare pentru români și despre români. Indiferent ce va lăsa în urmă PNL!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.