Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Georgescu, deputat PSD: Măsurile guvernanților duc la faliment! Operatorii economici vor închide definitiv, iar angajații vor ajunge în șomaj!

arhiva personala
Nicolae Georgescu

Restaurantele, cafenelele, teatrele și cinematografele din Capitală se vor închide, la fel și sălile de spectacole și saloanele în care se organizează evenimente! Decizia luată de guvernanți este una neîntemeiată și va duce la #faliment!, susține deputatul PSD, Nicolae Georgescu, într-un comunicat remis presei.

”Încă o dată, Guvernul #Orban își bate joc de România, de economie și de români!

Înțeleg foarte bine faptul că situația COVID-19 este greu de stăpânit și este alarmantă de la zi la zi, însă măsurile luate de guvernanți ne duc în colaps!

Au trecut opt luni de când am cerut permanent ca guvernul să testeze în masă! Nu am avut parte de acest lucru, iar în acest fel ne-am transformat într-un adevărat focar!

Acum, guvernanții vin și aruncă o nouă bombă! Domnilor, în acest fel, cele mai multe #afaceri se vor închide de tot.

Această măsură va duce la o închidere definitivă pentru cei mai mulți dintre operatori. Pe de altă parte, faptul că decizia nu este delimitată în timp, duce la o stare de panică în rândul angajaților – cei care nu știu dacă vor mai avea loc de muncă…

Măsura luată de voi arată că nu aveți niciun fel de responsabilitate pentru acest domeniu și tocmai de aceea, cer de urgență ca #premierul și #președintele României să iasă public cu un plan de măsuri pe acest subiect!

Acest lucru este vital pentru siguranța și liniștea tuturor!

Să nu uităm că și în acest domeniu ați fost stângaci încă de la început! Funcţionarea restaurantelor în interior a fost permisă de la 1 septembrie, oricum o dată foarte târzie, având în vedere faptul că suntem singura țară ce a amânat atât de mult deschiderea restaurantelor și în interior!

Acum v-ați trezit că avem un număr mare de infectări?

Ați uitat cumva de organizarea alegerilor locale? De redeschiderea școlilor?

Mai mult, bazându-mă pe un raport publicat recent, în perioada 21 septembrie  - 4 octombrie, în sectorul #HoReCa a existat doar un focar, cu cinci cazuri confirmate!

Deci, despre ce vorbim?

Nu există niciun fel de raţiune pentru care să luați o astfel de decizie!

Cum nu există niciun fel de rațiune pentru a închide HoReCa și a lăsa deschise sălile de jocuri de noroc, așa cum ați procedat în trecut și observ că faceți și acum!

Lăsați interesele personale și apărați interesele tuturor românilor, pentru că de aceea încă mai sunteți la #guvernare!

Spun încă, deoarece finalul vostru politic este foarte aproape!”, se spune în comunicatul semnat de deputatul Nicolae Georgescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.