Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Georgescu (PSD): Uciderea României de către liberalii și useriștii aflați la guvernare se produce sub ochii noștri!

nicolae georgescu

Orice guvern îşi tratează imperfect cetăţenii şi, totuşi, la un moment dat, reușește să adopte câteva măsuri importante pentru a salva societatea. Nu va fi cazul acestui guvern constituit din neoliberalii fără meserie și rămășițele regimului Băsescu, care se mențin la putere cu sprijinul partidului iacobin condus de Barna și Cioloș, susține deputatul PSD, Nicolae Georgescu.

”A doua porţie de restricţii anti-epidemice decisă de administraţia PNL le oferă românilor bilanţul macabru al morţilor şi infectărilor, incapacitatea unui partid mai degrabă anti-național decât național să gândească, de peste 6 luni, o strategie de răspuns la criză, un exercițiu de înspăimântare în dauna unui proces întemeiat pe efort colectiv şi solidaritate.

Guvernul Orban, măcinat de infecție și corupție, după ce a organizat alegerile locale fără să recunoască faptul că omoară prin acțiunile sale oameni, afaceri, locuri de muncă, speranța socială și viitorul acestei țări, se întoarce la reflexele sale autoritare și la o altă campanie electorală.

Tot ceea ce Iohannis și guvernul său ne oferă este varianta statului eșuat. Numai un stat condus de un premier neales de către cetățeni, care a pus mâna pe putere prin jocuri murdare, șantaj și achiziții de deputați putea veni cu soluţia trimiterii de agenţi sub acoperire care să îi ancheteze pe cetățeni și să le aplice amenzi usturătoare!

Scenariul este desprins dintr-un urât film comunist, pentru că este un pas în direcţia erodării libertăţilor individuale fără să avem vreo garanție că acest sacrificiu va duce la limitarea răspândirii virusului.

Idealul executivului este o continuă stare de alertă, dacă nu chiar o continuă stare de urgenţă. Că să poată ei fura în timp ce nouă ne spun că elaborează reforme pentru a lupta cu marea corupţie și a instala în România buna guvernare.

Eu nu sunt absurd și înțeleg necesitatea măsurii de izolare şi purtarea măștii, distanţarea fizică și spălatul pe mâini, doar că prin tot ce spune și face această clică de parveniți din fruntea României nu stă pe nimic logic. Singurul lor înţeles actual e încercarea de a extrage cel mai sinistru profit politic. Mor oameni în timp ce Orban și Nicușor vorbesc de zor despre alegeri și scoruri istorice inexistente și de-a dreptul ridicole. Protestează medicii în timp ce Iohannis ne spune că lucrurile pot fi mai rele decât sunt. Nu se mai găsesc medicamente și nici paturi la ATI în marile orașe iar conducerea, în loc să amenajeze paturi în orașele unde numărul de infectări a crescut, alege să transporte pacienții pe tot cuprinsul țării în căutare de paturi.

În aceste condiţii, avem de ales. Fie mergem la vot dacă acești satrapi insistă ca alegerile parlamentare să aibă totuși loc, fie contribuim la acest regim odios. Alegem să învestim Partidul Social Democrat cu putere pentru a înlătura acest guvern neputincios și pregătit să impună ca panaceu restricţiile permanente sau continuăm sau alegem să-și bată joc de noi.

Partidul Social Democrat a elaborat un program de guvernare pentru a salva România de la prăbușire. În afară de asta, ne propunem ca imediat ce vom prelua puterea să încadrăm un număr cât mai mare de absolvenți ai universităților de medicină la rezidențiat. Să achităm restanțele și plățile neonorate de liberali față de medici și să încheiem un acord între stat și rețeaua de spitale și clinici private pentru a prelua pacienți infectați cu SARS-CoV 2. Să dublăm alocările pentru dezvoltarea sistemului public de sănătate și pentru educație, ambele investiții pentru un viitor mai bun al acestei națiuni.

Mai avem două luni să rezistăm în fața guvernării care omoară oamenii și economia în mod premeditat!”, e de părere deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.