Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu: Dominic Fritz și Clotilde Armand 'au adus infernul'

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Fostul primar al Timișoara, Dominic Fritz, spune despre edili USR ai Timișoarei și Sectorului 1, Dominic Fritz respectiv Clotilde Armand, „au adus infernul”.

„Stimați timișoreni, fiți liniștiți! Primarul Timișoarei a vizitat-o ieri pe d-na Primar al Sectorului 1 București, Clotilde Armand, cu care a făcut un schimb de idei și de experiență, ajungând la unison la concluzia că amândoi au făcut performanțe extraordinare și, drept urmare, că trebuie să continue neabătut reformele! Doamne, cât ridicol!”, a scris Robu pe Facebook.

„Aceste două personaje, exponenți tipici ai neomarxismului au aceleași prezențe dubioase în colonia România, vorbesc același limbaj de lemn,  sunt total pe dinafară de ceea ce înseamnă administrația publică, jecmănesc, cum nu s-a întâmplat niciodată în istoria locurilor, bugetele avute la dispoziție, prin contracte clientelare către firme cu un angajat sau chiar cu niciunul, la adăpostul frumosului slogan “Fără hoție în Primărie!” și al PROBABILEI INTERDICȚII pt instituțiile de resort ale statului român de a se ocupa de ele, și-au adus comunitățile la exasperare prin mizeria la care le-au fost aduse habitatele, mint cu fiecare vorbă, dau dovadă de o aroganță sfidătoare în raporturile cu noi, românii, numai că nu ne spun pe față “sunteți inferiori, nimic n-aveți bun, totul trebuie schimbat, stați în banca voastră!””, a adăugat fostul edil.

„În timpul acesta, în Timișoara, TOATE STRĂZILE sunt înnoroiate, coșurile de gunoi sunt doldora de mizeria neridicată cu cadență normală și asta nu pt că firmele de salubrizare ar fi neserioase, ci PENTRU CĂ PRIMĂRIA NU EMITE COMENZI DE LUCRĂRI NICI LA NIVELUL A 25% DIN CE PREVĂD CONTRACTELE CADRU, ca să nu plătească! În timpul acesta, în Timișoara s-a ajuns ca 15.000 de copii să nu poată merge la școală din cauza frigului din clase, nou-născuții să fie aduși pe lume la 10-12 grade, bolnavii să moară la propriu de frig în spitale și la câte și mai câte nenorociri!”, a mai scris Robu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.